Gordon maakt eenmalig magazine GRDN

Gordon brengt binnenkort een eigen magazine uit. Hij maakte de plannen via Instagram bekend: “Ik heb alles al gedaan in de afgelopen 30 jaar, maar een eigen magazine stond nog op mijn lijstje!” De limited edition, 132 pagina’s dik, is alleen online te bestellen.

“Na een jaar vol corona gedoe vind ik dat het tijd is wat liefde, gezelligheid en moois de wereld in te sturen”, schrijft mediaster Gordon. “Daarom maken we een heel tof magazine, om jou te inspireren en een stukje vreugde te geven in deze bizarre tijd.”

“Interessante verhalen delen en entertainen zijn mijn passies”, legt Gordon zijn keuze voor een eigen gedrukt magazine uit: “We maken dit magazine met een klein supergemotiveerd team en we hebben er bewust voor gekozen mijn magazine alleen via mijn eigen site te verkopen. Het magazine komt uit op mijn verjaardag op 6 juli. Hij zal dan omstreeks die datum op jouw deurmat bezorgd worden.”

‘Brutaal zomermagazine voor hem/haar/iedereen’

Het eenmalige bewaarmagazine belooft onder andere unieke interviews met bijzondere mensen, gezonde recepten en een inkijkje in het leven van Gordon: “Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik afkickte van drugs. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en zit ik veel lekkerder in m’n vel.”

Tijdschriften

Plaats een reactie