Gepersonaliseerde ‘Prince’ koektrommel

De ‘prins’ die al jaren de Prince-verpakkingen van koekfabrikant Lu siert staat zijn plek tijdelijk af aan liefhebbers van het koekje. Zij kunnen hun naam en een eigen karakter op een koektrommel bestellen.

Na aankoop van vier Prince-actieverpakkingen kan er op een speciale website een eigen karakter worden samengesteld. Ook kan er een (eigen) naam worden opgegeven. De site laat onmiddellijk een voorbeeld van de gepersonaliseerde koektrommel zien. Die kan ook direct worden besteld.

Lu is onderdeel van Mondelez International, dat al eerder personalisatie van bijvoorbeeld haar Milka en Toblerone-verpakkingen mogelijk maakte.

 • Bron:
Verpakkingen

Reacties

 1. Marilyn

  Het is echt mijn lievelingskoekšŸ„°

 2. van poorten

  in de supermarkten in Almere is de actie verpakking helaas niet te vinden. Hebben altijd lu en de 3 meiden zouden het geweldig vinden om een trommel met hun namen (die niet veel voorkomen) te hebben. Kunnen jullie aangeven wat hier fout gaat? Mag barendina

 3. Sarah

  Hallo,

  Mijn schoonpapa eet dagelijks de vanille prins koeken. Met elke gelegenheid geven mijn man en ik hem een doos cadeau maar dit jaar voor Vaderdag willen we een stapje verder. Kunnen wij via deze misschien een gepersonaliseerde koekjes trommel met zijn naam kopen?

  Grt Shane en Sarah

  • mrprintpakt

   Beste Sarah, hier kan Print Pakt je niet mee helpen, maar misschien weten de mensen van LU wel raad. Hier vind je hun contact-formulier voor al je vragen.

Plaats een reactie