Ga deze zomer op reis in een boek

In juni, juli en augustus is het weer tijd voor Zomerlezen. Gedurende de zomermaanden organiseert Hebban verschillende themaweken om lezers te inspireren voor hun volgende zomerse leesmoment. De Spannende Week, die op 5 juni van start ging, wordt gevolgd door De Oranje Week (21 t/m 27 juni). Met uiteraard aandacht voor sportboeken in dé sportzomer, maar ook andere oranje thema’s worden niet geschuwd.

De Lekker Lezen Weken worden van 5 t/m 25 juli gevierd met de mooiste feelgoodboeken, -series en (historische) romans. Begin augustus ligt de focus op diversiteit. Dan is er tijdens De Regenboog Week aandacht voor boeken van belang voor en door de LGBTQ-community, in samenwerking met de Gaykrant. De wereld van lezers een stukje groener maken, dat is het doel van De Groene Week (23 t/m 29 augustus) vol culinaire, klimaat- en natuurboeken.

Daarnaast wordt van 1 tot en met 10 september de lokale boekhandel in het zonnetje gezet tijdens de Boekhandel Tiendaagse op Hebban. Tijdens de hele zomer is er bovendien aandacht voor het overkoepelende thema ‘Ga op reis in een boek’. Wekelijks worden op basis van een populair vakantieland de beste boekentips op Hebban gedeeld. En dankzij het magazine LINDA. kunnen boekliefhebbers ook deze zomer weer hun hart ophalen. Met de speciale Zomerlezen-pas op de cover van LINDA. krijgen lezers € 5 korting op een lijst van 12 toptitels voor deze zomer. Deze kortingsbon kunnen lezers verzilveren in de boekhandel.

Boeken

Plaats een reactie