Frankeren met Garrix-zegel geeft toegang tot virtueel dj-optreden

Een van de beste dj’s ter wereld – de Nederlandse Dj/producer Martin Garrix – heeft nu ook zijn eigen postzegel. Wie de postzegels koopt en een speciale app downloadt, krijgt via augmented reality thuis een virtueel optreden van de beroemde dj.

Op de postzegels staat een portret van Martin Garrix in silhouetvorm. Zijn torso en hoofd zijn donkerblauw, zijn armen lichten op. Op het silhouet is het logo van de dj met de oranjerode plus en x geprojecteerd. Op de velrand zijn aan de boven- en onderzijde donkerblauwe stroken gescheurd papier afgebeeld, met oranjerode effecten aan de rafelranden.

Speciaal voor deze uitgifte is een app gratis te downloaden via Google Play en de Apple Store. Door vanuit de app de postzegels te scannen, start een AR-applicatie (augmented reality) met een virtueel optreden van Martin Garrix. “Het is echt een fantastische app”, vertelt Stephan van den Eijnden, commercieel directeur Mail van PostNL. “Je krijgt eerst een videocall van Martin Garrix en vervolgens wijst het zich vanzelf hoe je deze beroemde dj bij je thuis kunt laten optreden. De app is gratis, je hoeft alleen maar de postzegels te kopen en te scannen.”

Plaats een reactie