Folderpakket verkrijgbaar in de winkelstraat

Consumenten die thuis geen folderpakket ontvangen, kunnen er voortaan gratis een meenemen uit een display in de winkelstraat. Na een succesvolle testperiode in Amsterdam met de Folderdisplay, wordt het concept nu door folderverspreider Spotta verder uitgebreid naar andere steden.

De Spotta Folderdisplay is beschikbaar op high traffic locaties met veel winkelend publiek. Het is een ‘opvallende display met premium uitstraling’ die voornamelijk bij bakkers, slagers, boekhandels en convenience stores staat.

“Met de Folderdisplay is de folder letterlijk tijdens het winkelen beschikbaar”, stelt Spotta: “Hierdoor kunnen consumenten die thuis het folderpakket niet ontvangen het folderpakket toch meenemen. Uit de testperiode in Amsterdam blijkt dat de consument bewust het Spotta folderpakket meeneemt uit de display en het folderpakket in de meeste gevallen thuis leest.”

De Folderdisplays zijn nu beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam: “De komende periode breiden we de folderdisplay locaties uit naar andere steden.”

Buitenreclame Folders

Plaats een reactie