‘Fans van feest-Allerhande kunnen hun lol op’

“Wie aan kerstrecepten denkt, denkt aan de Allerhande. Het nagerecht op de cover van de jaarlijkse kersteditie alleen al staat tijdens de feestmaand bij honderdduizenden huishoudens op tafel”, schrijft het AD. De Allerhande Kersteditie 2021 ligt vanaf 6 december in de winkel in een oplage van 1,9 miljoen.

“Of je nu hobbykok bent of het liever makkelijk houdt, het magazine staat boordevol ideeën”, belooft Joyce Bierman. Zij is bij Albert Heijn verantwoordelijk voor Allerhande. “Een grote groep mensen kan niet wachten totdat we de Kersteditie presenteren. Het spektakelgerecht op de cover wordt jaarlijks in vele gezinnen geserveerd als slot van een heerlijk kerstdiner. Deze kerst hebben we gekozen voor een feestelijke soezenkrans met romige vulling, frambozen en gekaramelliseerde hazelnootpieken.”

In de speciale kerstuitgave staat het uitgebreide recept van het coverdessert. Op het Allerhande YouTube-account vinden klanten vanaf 3 december een stap-voor-stap instructievideo en verdere tips om thuis aan de slag te gaan. “De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op”, schrijft het AD.

Drie kerstuitgaven van Albert Heijn verschijnen in miljoenenoplages

Naast de ruim 200 pagina’s dikke Allerhande Kersteditie brengt AH ook dit jaar een assortimentsgids (oplage 5,3 miljoen exemplaren) uit. Die biedt een uitgebreid overzicht van alle producten voor de feestdagen. Nieuw dit jaar is de aparte Albert Heijn Wijngids (oplage 2,5 miljoen exemplaren). Daarin staan de mooiste wijnen van Albert Heijn voor bij het kerstmenu en veel aandacht voor de lekkerste wijn/spijscombinatie.

Catalogi Tijdschriften

Plaats een reactie