EPEX toont internationale concertposters

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival in Groningen vindt ook de European Poster Explosion (EPEX) tentoonstelling plaats. Met geweldige zeefdrukposters, art prints en andere merchandise uit heel Europa.

In totaal zijn er meer dan vijftien Europese ontwerpers en studio’s uit veel verschillende landen te zien op EPEX: Handprinted stuff (NL), Apes of Doom (DE), Simon Marchner (DE), Missfelidae Illustration (AUS), Giov (BE), Clockwork Pictures (IT), Spiegelsaal (DE), Thomas Perrodin (CH), VERA Art Division (NL) en meer.

Affiche van EPEX (bron: Vera/Pictura)

Boven in de galerieruimte bij Pictura in Groningen zal er een tentoonstelling en markt rond de gigposter zijn. Alle affiches zijn originele kunstwerken en gemaakt in samenwerking met de musici en concertzalen. “De meeste zijn te koop, dus grijp deze unieke kans om een gesigneerde en betaalbare limited edition zeefdruk van je favoriete band of artiest te bemachtigen!”

De European Poster Explosion, van 17 tot en met 20 januari, is een initiatief van The VERA Artdivision & Kunstlievend Genootschap Pictura en is onderdeel van het Eurosonic Art.

Buitenreclame

Plaats een reactie