Eigen printmagazine voor ‘influencer’ Monica Geuze

Presentatrice, YouTuber en influencer Monica Geuze heeft een eigen magazine. Hoewel ‘MG‘ een eenmalige uitgave wordt genoemd, zinspeelde Geuze bij de lancering al op een mogelijk vervolg.

Monica Geuze telt op YouTube ruim een half miljoen abonnees en heeft op Instagram meer dan een miljoen volgers. In het voorwoord van haar magazine schrijft ze: “Als ik een andere baan zou moeten kiezen, zou ik 1000 procent voor een plekje op de redactie van een magazine gaan. Van jongs af aan hebben tijdschriften mij gefascineerd en maakte ik mijn zakgeld op aan stapels bladen. Je snapt dat ik een gat in de lucht sprong toen ik de kans kreeg mijn eigen blad te maken.”

De cover van ‘MG’

Het magazine van (en over) Geuze kwam tot stand in samenwerking met tijdschrift Glamour en is onderdeel van een giftbox ‘vol met favoriete producten en merken van Monica op het gebied van fashion, beauty en food’.

Tijdens de presentatie van het magazine en de cadeaudoos van The Boxing Club, eind januari in het Pulizer Hotel in Amsterdam, liet Geuze in een interview met De Telegraaf doorschemeren dat er mogelijk nog meer edities volgen:

Tijdschriften

Plaats een reactie