Doe mee en kom op www.printpakt.nl met best practices

Wolfgang Gielissen, verantwoordelijk voor de corporate communicatie van het KVGO, roept leden op om content in te zenden voor de Print Pakt-campagne.

“Het vullen van de site kunnen we niet alleen. Print Pakt is een campagne samen met de leden. Bij de ‘best practices’ is dit overduidelijk zichtbaar. Doe mee met de beste voorbeelden die we als bedrijfstak kunnen laten zien.”

Wolfgang Gielissen
Wolfgang Gielissen

“De klok tikt op www.printpakt.nl. Op 1 juli lanceren we de site. Uiteraard moet de techniek in orde zijn. De vorm gaat in de pas lopen met de rest van de campagne en – belangrijkst – de inhoud moet overtuigen. Bram ter Beek toonde op de Ledenraad van 21 mei de ‘hoofdstukken’ van de site met veel en actueel nieuws.

Interessant zijn verder de – tot nu toe – negen productgroepen, zoals die ook in ons jaarverslag zijn terug te vinden. Bijzonder is dat alle claims van de productgroepen – Daarom Print! – ondersteund worden door onderzoek in binnen- en buitenland. Deze research onderstreept de communicatiekracht van drukwerk in combinatie met de inzet van digitale media.

> KVGO

Plaats een reactie