Boek voor papierliefhebbers

Magazine Flow heeft een nieuwe, zevende editie van haar Book for Paper Lovers uitgebracht met meer dan 300 pagina’s vol paper goodies: “Onze jaarlijkse wereldwijde bestseller!”

Het ‘Book for Paper Lovers‘ is inmiddels onze mascotte geworden, stellen de makers van Flow: “Zie je wel dat papier nog leeft. Een boek zonder tekst, met alleen maar papier en meer dan 300 pagina’s vol paper goodies. Waarvan het de bedoeling is dat je alles uitscheurt en gaat gebruiken. Iedere editie is weer anders en heeft een eigen thema, maar je vindt er altijd briefpapier, stickers en kaartjes, vouwprojecten, posters om op te hangen en schrijf- en inkleurruimte. Dat alles gemaakt door illustratoren van over de hele wereld.”

In 2020 verhoogt het tijdschrift Flow bovendien de verschijningsfrequentie van acht naar tien keer per jaar. “Er is een enorme herwaardering voor papier gaande,” zegt Astrid van der Hulst, mede-creative director. “Papieren uitingen bieden rust en je kunt ze voelen en ruiken. Precies dat is wat we graag willen in een samenleving waarin er zo veel, vooral digitale, prikkels op ons afkomen. Met deze twee extra nummers per jaar kunnen we nog vaker onze inzichten – afkomstig uit onder meer filosofie, positieve psychologie en mindfulness – delen over hoe het leven te leven. En door tien keer te verschijnen, spelen we beter in op de actualiteit en de tijdgeest.”

Tijdschriften

Plaats een reactie