Bezoekers weer welkom in musea

Goed nieuws voor liefhebbers van grafische hoogstandjes en van de geschiedenis van het vak: steeds meer musea openen weer (voorzichtig) hun deuren. Onder ander Huis van het Boek en het Nederlands Drukkerij Museum zijn open voor bezoek op afspraak.

Nieuwe tentoonstelling

Bij Huis van het Boek in Den Haag kijken ze “er zeer naar uit u vanaf 13 juni weer te mogen verwelkomen en doen dat met twee prachtige tentoonstellingen. ‘De atlas van Blaeu: een wereldboek’ is opnieuw te zien, dit keer op de beletage, en de tentoonstelling ‘De Gemeenschap: herontdekt modernisme’ kunt u bewonderen op de tweede etage.”
Tickets voor uw bezoek aan Huis van het Boek dient u vooraf via de website te kopen.

Eerbetoon aan de Brabantse drukkers

Vanaf dinsdag 2 juni is ook het Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur weer te bezoeken, onder aangepaste omstandigheden. Op dit moment vindt in het museum nog een speciale tentoonstelling plaats als eerbetoon aan de Brabantse drukkers die zich bezig hielden met het vergaren, bewerken en verspreiden van drukwerk in de Tweede Wereldoorlog.
Bezoek aan het museum kan alleen op afspraak voor maximaal 10 tot 15 personen per groep, onder begeleiding van 2 of 3 museumvrijwilligers. Kijk op de website voor meer informatie.

  • :

Plaats een reactie