Allerhande kersteditie met 214 pagina’s kerstinspiratie

De jaarlijkse kersteditie van ‘Allerhande‘ is uit. “Met een oplage van zo’n 2 miljoen en een groeiend aantal digitale lezers is Allerhande het grootste en meest toonaangevende food/kerst-magazine van Nederland”.

De Allerhande kersteditie 2022 van supermarkt Albert Heijn bestaat uit meer dan 214 pagina’s kerstinspiratie. “Een aantal gerechten in deze editie is vertrouwd, andere gerechten zorgen voor verwondering. Van kerstklassiekers en verrassend vegetarisch tot kidsfavorieten en fantasievolle bakcreaties. Dit jaar staan er 62% meer vega recepten in dan vorig jaar en 16% meer vegan recepten.”

214 pagina’s kerstinspiratie

De wijnkeuze tijdens kerst: het blijft lastig. “De beste combinatie is natuurlijk waarbij de wijn het gerecht verrijkt, als het geheel mooi in evenwicht is. Daarom zit er in de Allerhande een aparte wijngids.”

Digitaal vegan kerstmagazine

Dit jaar is voor het eerst een digitaal vegan kerstmagazine gemaakt. Samen met 3 vegan influencers zijn ruim 20 Allerhande kerstrecepten ‘geveganized’. In het digitale magazine (vanaf 6 december online) staan samengestelde vegan kerstmenu’s, interviews en volop inspiratie.

App en online

De AH app en ah.nl staan ook vol met kerstassortiment en meer dan 2000 kerstrecepten. Met een simpele klik kunnen klanten heel gemakkelijk alle ingrediënten aan hun boodschappenlijstje toevoegen. Bovendien staan in de AH app alle Allerhande kerstedities van voorgaande jaren.

Al jaren staat er een dessert op de cover

De eerste Allerhande verscheen in 1954 – toen nog op krantenformaat. De kersteditie blijft de belangrijkste voor het concern, schreef RTL Z enkele jaren geleden, toen deze zender een reportage maakte over de totstandkoming van het magazine. “Wat er aan recepten in komt te staan, wordt niet zomaar even bepaald tijdens een brainstormsessie. Er wordt gekeken naar internationale trends en wat mensen het jaar daarvoor kochten. In februari wordt het thema voor de volgende kerst al vastgesteld.” Al jaren staat er een dessert op de cover, ‘want veel Nederlanders eten dit met kerst’: “Dessert is slotspektakel.”

  • bron:
Folders Tijdschriften

Plaats een reactie