AH start nieuwe voetbalplaatjesactie

Albert Heijn heeft ze weer: voetbalplaatjes. Vanaf maandag 6 januari zijn er 252 unieke plaatjes te verzamelen van spelers van de 18 Eredivisieclubs, het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. Bij de actie horen ook een verzamelboek en een vernieuwde AH Voetbal app.

Met deze spaaractie wil de supermarktketen direct aan het begin van het jaar starten met ‘het oranje gevoel van EURO2020’: “Dat is niet toevallig: Albert Heijn is vanaf september een van de partners van de KNVB voor het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen.”

Nieuwe voetbalplaatjes

De verzamelplaatjes kunnen niet alleen in het voetbalboek worden geplakt: “Met je gescande voetbalplaatjes krijg je in de speciale AH Voetbal App toegang tot vier leuke voetbalgames die je kan spelen tegen je vrienden. De gescande voetbalhelden worden met iedere gespeelde wedstrijd meer waard. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst.”

Vernieuwde AH Voetbal App

Klanten krijgen bij iedere € 10 aan (online) boodschappen een setje van vier voetbalplaatjes. De spaaractie duurt tot en met zondag 16 februari.

Plaats een reactie