Aantrekkelijke ‘Op de kaart’-actie voor bezoekers op Dutch Design Week

Ruim 15.000 enthousiaste bezoekers maakten in 2016 dankzij Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week (opnieuw) kennis met de producten van de grafische industrie. Eén van de succesvolste onderdelen van Print Pakt Live was Op de kaart. Alle reden dus om deze ansichtkaarten-actie opnieuw voor de leden van het KVGO te organiseren.

Elk grafisch bedrijf kan opnieuw zijn vakmanschap tonen op 10 bij 15 centimeter tijdens de Dutch Design Week 2017, eind oktober in Eindhoven. In de expositieruimte van Print Pakt Live delen we graag ook uw ansichtkaarten uit aan de bezoekers van het evenement. U bent er dus bij, zelfs als u niet naar Eindhoven kunt komen.

Print Pakt daagt alle KVGO-leden uit om een prachtig setje kaarten aan te leveren met een mooi, inspirerend en liefst verrassend ontwerp. Uitgevoerd met bijvoorbeeld speciale inkten, een fraaie veredelingstechniek of op bijzondere papiersoorten.

De voorkant is nadrukkelijk bedoeld als inspiratiebron (en dus niet als reclame-uiting), waarmee u ontwerpers op nieuwe ideeën brengt over grafische mogelijkheden. (De ervaring leert dat een opvallende bedrijfsnaam of ongeïnspireerd ontwerp op weinig waardering van de bezoekers kunnen rekenen.)

Op de achterkant licht u de gebruikte techniek of papiersoort kort toe (in maximaal 90 woorden) en vermeldt u uiteraard uw adresgegevens, zodat de geïnteresseerde DDW-bezoeker weet waar hij of zij de makers kan bereiken.

Jeroen van Druenen van drukkerij Jubels in Amsterdam over Op de kaart in 2016: “Wij hebben gekozen voor een vouwkaart die je terug kunt sturen. Als je hem openvouwt staat er ‘Jij hebt mij ingepakt’. Ik denk dat dat met print ook nog steeds het geval is.”

Meer weten? Meedoen? De spelregels? Klik hier.

Wenskaarten

Plaats een reactie